Mijn herfstfavorieten

Herfst, you either hate it or love it. Ik vind het wel een topseizoen, omdat het nog niet té koud is maar wel koud genoeg voor fluffy sokken, zachte dekentjes en geurkaarsen. Ik verzamelde alvast mijn go-to spullen die ik elke keer opnieuw blijf gebruiken en die perfect passen  binnen dit herfstweer.

Schoenen – Avance (bronx)

Rugzak – Urban outfitters

Sjaal – Zara

Koperen mandje – Flying Tiger

Naked palette – Urban Decay

34E8FE8A-4931-41DF-ABEA-64E3A9A3B4BB-0Zijn het geen shining beauties? Deze zwarte laqué schoenen zijn classy mét een beetje edge door de bredere zool en ze passen echt op alles!

Deze rugzak kocht ik in Barcelona en ik ben er nog altijd zó blij mee! Hij is net groot genoeg om mijn belangrijkste dingen in te steken wanneer ik naar de les moet en heeft ook een aantal handige zijvakjes.

Deze geruiten sjaal zal je vast al wel eens gezien hebben (heel Leuven loopt er toch in ieder geval mee rond). Deze kocht ik vorig jaar in de Zara maar wegens groot succes brachten ze dit jaar hetzelfde exemplaar nog eens uit. Het symmetrische geeft wel een leuke extra touch aan een simpele outfit.

Ik vind het ontzettend leuk om af en toe eens helemaal los te gaan met make-up -vooral wanneer ik dan niet naar de les moet- en dan kan ik altijd rekenen op mijn geliefde naked palette. Ik kreeg hem vorig jaar voor Kerst geloof ik en ik ben er mega-tevreden mee. Ik gebruik hem bijna dagelijks en de palette gaat echt wel lang mee!

Dan een interieursvondst was dit koperen mandje dat voor maar vier (!) euro in mijn bezit was. Ik gebruik het om mijn make-up in te leggen en geef toe: is het niet pretty?!

Wat is jouw favoriete Herfst-item? En welk vind je het leukste?

6 gedachtes over “Mijn herfstfavorieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s