7 feitjes over mij die je nog niet wist

Ik ben al regelmatig genomineerd geweest voor tags, maar eigenlijk vind ik deze niet zo leuk om in te vullen (oeps!). Isabelle en Emma ‘nomineerden’ mij beiden voor een tag waarin je zeven weetjes over jezelf moet vertellen, wat ik nog wel een leuk idee vond! Ik deel mijn guilty pleasures, dromen en probleempjes en feiten over mij.

  1. Ik vind het nog altijd moeilijk om voor de camera te staan. Hier heb ik het al eens eerder over gehad, maar als er een camera tevoorschijn komt, ben ik meestal ergens zo ver mogelijk uit de buurt daarvan. Vooraleer ik een ‘goede’ selfie neem, ben ik zeker al zo’n vijftien foto’s verder. Ik steek het dan meestal op mijn syndroom van de resting bitch face, zoals hierboven een beetje. Foto’s nemen van mijzelf is al een ramp, maar als er dan iemand anders mij probeert te fotograferen is het al helemaal awkward!

2. Ik zing altijd. Onder de douche, in de auto, bij het wandelen, tijdens het stofzuigen: op de één of andere manier zit er altijd wel een melodie in mijn hoofd waarop ik meestal luidkeels meezing. Ook al is het stiekem, binnensmonds: ik kan dat zingen écht niet bedwingen!

3. Ik ben linkshandig. Voor alle linkshandigen onder ons: respect. Elke keer tijdens het schrijven zit mijn hand, de tafel én het blad vol met pen. Het feit dat mijn handen altijd klam zijn, helpt daar trouwens echt niet bij… Ik vind het trouwens echt gek dat mensen altijd verbaasd zijn wanneer ze zien dat je linkshandig bent, alsof we één of andere uitgestorven diersoort zijn!

4. Ik leerde mijn lief kennen toen ik 13 was. Toen ik mijn lief leerde kennen, waren we eigenlijk een beetje kat en hond. Hij was heel erg aanwezig, ik was een meelopertje. Daarbovenop moesten we steeds naast elkaar zitten omdat onze achternamen op elkaar volgen… Pas twee jaar later leerden we elkaar ‘opnieuw’ kennen, en na wat aarzelingen viel dat ontzettend goed mee: we haalden vorige week zelfs een mijlpaal van vijf jaar samen zijn. Wat wel niet veranderd is doorheen al die jaren, is dat we nog steeds elkaars tegenovergestelde zijn!

5. Ik heb een hekel aan mijn limburgs accent. Even voor de duidelijkheid: het Limburgs uit België. Je kent dat wel, dat trage, zingerige dialect. Sinds ik in Leuven zit, krijg ik wel de vaker de opmerking over dat herkenbare accent. Stop it plz.

6. Ik vind dat je nooit te oud bent voor Disneyfilms. Volgens mij heb ik de meeste Disneyffilms wel gezien, denk ik. Zelfs de meest recente Disney’s heb ik al van mijn lijstje kunnen schrappen. Want ondanks die 20 jaar die al op mijn levensteller staat, ben ik ervan overtuigd dat je NOOIT, ik herhaal NOOIT te oud bent voor deze ffilms. Ik vind zelfs dat Disney er telkens in slaagt om één of andere levensles mee te geven in zijn ffilms waar tachtigers nog altijd uit zouden kunnen leren.

7. Ik wil de hele wereld rondreizen. Oh, yes please! Mijn doel is om alle continenten eens te bezoeken. In september vlieg ik voor het eerst naar New York, waar ik nu al ontzettend excited voor ben! Ik ben nu al bezig met het uitkiemen van de leukste bezienswaardigheden, de mooiste winkels en de gezelligste hotels. Laat september maar snel komen dus!

Vertel me eens: wat zou ik moeten weten over jou?

Advertenties

34 gedachtes over “7 feitjes over mij die je nog niet wist

  1. Hahaha vervelend dat accent he 😂! Ik had ook eigenlijk eerst alleen maar vriendinnen die ook uit limburg komen, maar tegenwoordig word ik er ook steeds vaker over aangesproken 😅 en ja, ben echt so excited!

   Like

   1. Valt wel mee, het verste dat ik al ben geweest is Turkije en Bulgarije😛, verder ben ik nog naar Zwiterland, oostenrijk, Italië en Spanje geweest. Maar ik zou heel graag nog naar andere landen gaan! 🙂 en jij? Xx

    Liked by 1 persoon

   2. Eigenlijk ook altijd binnen europa, het verste is malta of turkije geweest of zo! Italie, frankrijk, en sicilie heb ik verder kunnen afstrepen! Dit jaar hoop ik naar helsinki te kunnen gaan en ga ik dus naar new york ☺️xx

    Liked by 1 persoon

 1. leuke post 🙂 ik zing ook altijd in de auto… tot grote ergernis van mijn kids ’s morgens die liever nog wat zitten te soezen ipv naar hun kwelende moeder te moeten luisteren… trek ik me lekker niks van aan 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s