Mooie vooruitzichten en snel terug bloggen

Vanaf overmorgen kan ik eindelijk schaamteloos series kijken, make-up opdoen en die veel te grote joggingbroek aan de kant leggen. Dan kan ik die veel te dikke boeken opzij schuiven en kan ik eindelijk nog eens uit die grot kruipen, terug naar de bewoonde wereld. Benieuwd welke mooie vooruitzichten ik de komende drie weken heb?

1. Einde van de examens. Hell yes! Ook al had ik deze keer ‘maar’ twee weken echt examens, het voelt toch altijd aan alsof ik een halfjaar niet meer buiten geweest ben. Hoog tijd om die joggingbroek uit te doen, opnieuw tijd te nemen voor mijzelf te verzorgen -because I look like sh*t- en terug tijd te maken voor véél interessantere dingen dan vakken zoals religie en zingeving: #KULproblems.

2. Vijf jaar samen met mijn vriend. Op mijn laatste examendag ben ik ook nog eens vijf jaar samen met mijn vriend! Ik kan het niet geloven dat het alweer vijf jaar geleden is dat we als twee vijftienjarige pubers voor het eerst hand in hand liepen en samen naar school fietsten. Vijf jaar later krijg ik nog steeds de slappe lach van hem, zijn we nog altijd een sterk team en zijn die verliefdheidsvlinders nog lang niet gaan vliegen.

draw me like one of your french dogs
#draw me like one of your french dogs

 3. Rijden rijden rijden… In een wagentje. Ik ga mijn driving skills (lees: parkeren en hopelijk nergens tegenaan rijden) verbeteren door zoveel mogelijk te gaan oefenen en wie weet heb ik over een maand wel mijn rijbewijs op zak! Want alhoewel ik er nooit een probleem mee heb gehad om 20 te zijn zonder rijbewijs, zou ik daar nu toch wel graag verandering in brengen!

4. Oude hobby’s hernemen. Nadat ik de grote stap nam om naar de universiteit te gaan, stopte ik met paardrijden. Omdat ik het stiekem toch wel héél erg mis -en deels omdat ik na twee verdiepingen trappen al hardop aan het puffen ben- wil ik terug de teugels in handen nemen. Een dikke week spierpijn en een heleboel zenuwen verzekerd, dus!

5. Mijn blog upgraden. De eigen domeinnaam is al gekocht en ideeën voor een design zijn er al, maar ik zou graag zo snel mogelijk alles in orde brengen. Ik heb al een moodboard gemaakt en volgende week heb ik afgesproken met iemand om er hopelijk binnenkort aan te kunnen beginnen. Verder wil ik ook mijn foto skills wat bijschaven en me verdiepen in de wondere wereld van fotografie -en zelf wat meer voor de camera komen-. Vie de Julie 2.0 is in progress!

Genoeg weggedroomd nu, terug naar nog twee harde dagen realiteit. Veel succes aan alle studenten die bezig zijn of nog niet begonnen zijn en tot binnenkort! 

Advertenties

23 gedachtes over “Mooie vooruitzichten en snel terug bloggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s