Vijf beginnende blogs die jij zou moeten volgen!

Naast zelf een blog te hebben, vind ik het ontzettend fijn om andere blogs te ontdekken en te lezen. Soms zitten daar blogs tussen die zéker wat meer volgers verdienen! Hier deel ik mijn favoriete blogs die mij altijd weten aan het lachen te brengen, te inspireren met mooie foto’s of outfits, goede tips geven of heerlijke teksten schrijven! Deze vijf beginnende blogs (tussen de 200 en 400 volgers) uit België en Nederland moet je dus zeker eens een kans geven. 

  1. Basimella 

Schermafbeelding 2016-01-18 om 18.32.02Met de combinatie van twee Arabische woorden Basimah, -wat ‘lachen’ betekent- en Arabella, -wat ‘mooi’ betekent-, combineert Sofie mooie foto’s met goede teksten. Met haar blog deelt ze veganistische recepten, een grote dosis fashion en geeft ze een aantal leuke tips en DIYs. Haar instagram feed is echt to die for! En bij dat alles is ze ook echt een ontzettend leuke meid die ondanks haar prachtplaatje van een blog toch bescheiden blijft.

2.Crvy

Schermafbeelding 2016-01-18 om 18.58.22.pngMerels blog is altijd mijn go to favoriet om nieuwe hotspots te ontdekken. Ze studeert in Antwerpen en deelt op haar blog de lekkerste eettenten en nieuwste pop up winkels! Haar stijl heeft een beetje een vintage knipoog. Merel geeft regelmatig enkele blogtips en heeft over het algemeen een heel erg leuke schrijfstijl!

3. Visionary Life

Schermafbeelding 2016-01-18 om 18.33.02 Wat ik zo leuk vind aan Deisy’s blog, zijn haar nuttige artikels. Ze geeft tips over bloggen en geeft goede tricks om de beste versie van jezelf te worden, waar ik zelf al veel aan gehad heb. Verder zijn haar foto’s ook heel erg mooi. Heel erg fijne blog dus om inspiratie op te doen en goed voor je zelfontwikkeling!

4. Anne Brittures

Schermafbeelding 2016-01-18 om 18.33.39Britt is toch wel de jongste blogger in het rijtje, geloof ik. Haar blog is vooral een combinatie van lifestyle en fashion. Ze heeft een heel mooie kledingstijl met een beetje een vintage/hipster feel. Wat ik het mooist vind aan haar blog, zijn de foto’s die ze maakt (echt, wow!) en de manier waarop ze haar teksten schrijft. Heel erg herkenbaar en een beetje chaotisch op een goede manier, wat regelmatig een glimlach bij mij kan toveren.

5. L’amour Innocent

Schermafbeelding 2016-01-18 om 21.23.51Lynn schrijft op haar blog over fashion, lifestyle en beauty. Ze kiest vaak voor een gewaagde lippenstift en ze komt daar ook al-tijd mee weg (jaloers)! Stiekem wil ik echt haar volledige kledingkast leeghalen… Eigenlijk vlogt Lynn voornamelijk, maar omdat ik haar fashion sense zo mooi vind en ze ook een blog bijhoudt, past ze zeker in dit rijtje.

Ik vond het ont-zet-tend leuk om andere bloggers eens in de spotlights te zetten! Waarschijnlijk zie je hier wel een trend verschijnen: het zijn voornamelijk lifestyle bloggers die gebruik maken van prachtige foto’s en daarbovenop ook een mooie kledingstijl hebben! Stiekem een beetje de richting die ik uit wil voor mijn blog. Welke vind jij de leukste?

P.S. Laat zeker jouw blog hieronder achter zodat ik eens een kijkje kan nemen!

 

74 gedachtes over “Vijf beginnende blogs die jij zou moeten volgen!

  1. O my god!!! Julie!!! Hoe lief dit!! Ik heb net een beetje een minder fijne dag gehad dus dit maakt hem weer ZO goed, ooh danku! Ik vind dit zo zo zo lief! Hoe kan ik je bedanken, hihi. ♥ Als ik je ooit eens tegenkom trakteer ik je. ( : Oh, zo lief dit, ik zit hier met een glimlach achter mijn scherm en dat zal nog even blijven zo, hihi. danku (Nog eens, oeps. Wat een chaotisch samengeraapt zooitje is dit weer trouwens.) Ik kende trouwens dit hele rijtje nog niet, ik ga het gelijk eens uitpluizen! (:

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh dit vind ik altijd leuk: zo van die verborgen parels ontdekken!

    Ik kende Merel haar blog al, maar de rest is nog onbekend terrein! Leuk dat je ze deelt, er mag nu en dan wel wat meer ‘bloglove’ zijn 😉

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie