Ma vie en photographie #2

Welkom! Ook deze week geef ik je een kijkje achter de schermen. De voorlaatste week les betekent vooral veel studeren voor de blok die bijna voor de deur staat en af en toe even ontspannen met een serietje of een tasje koffie met vriendinnen. Het weekend was lekker hectisch, aangezien we sinds de vrijdag officieel verhuisd zijn! Hello koeiengeur, veel natuur en toch nog altijd dichtbij het bewoonde leventje.

Maandag

De week begon in ieder geval beter als vorige week: ik overwon mijn trein-en busangst en deze keer verliep alles op rolletjes. Ik deed al wat voor school onderweg en wachtte tijdens een tussenstop lekker in het zonnetje. Maandag staat altijd gelijk met een drukke lesdag: van 2 tot 8uur ’s avonds. Heel spijtig, want het was die dag echt heerlijk warm: wat je kan zien aan de hoeveelheid mensen in het stadspark… #jaloers


Dinsdag

Dinsdag werd een ‘beetje-uitslaapdag’: ik stond op rond een uur of elf ondanks ik altijd de gordijnen van één raam open laat. Iemand tips om vroeger op te staan en niet te snoozen?! Na de les van 4 uur ging ik met een aantal vriendinnen een koffietje drinken in de Bar Louis op de Grote markt. We hadden gehoopt op een frisdrankje op het terras, maar het wisselende weer noodzaakte tot een koffietje binnen. Mij hoor je wel niet klagen, hoor! 😉


 Woensdag

Woensdag werd ik wakker door een mail en enkele smsjes. Blijkbaar had de persoon die mijn website helpt ontwikkelen wat verder kunnen werken en stuurde hij al een sample door! Heel leuk om te zien dat er vooruitgang in komt. Enkele opmerkingen hier en daar zodat hij weer verder kan. Woensdag werd een studiedag, waar ik altijd een ontzettend slappe humor van krijg. Ik maakte een snapstory over dit drankje wat ik laatst gratis kreeg bij de studentenkiesweek: heel mooi blikje, maar de smaak was écht afschuwelijk, oeps!

    

Donderdag

Donderdag kwam ik eindelijk nog eens buiten –of zo voelde het toch-, wat vroeg voor een tikkeltje extra make-up en een weloverwogen outfit. Ik ging namelijk voor de les naar een ‘jobdag’ georganiseerd door mijn studentenkring. Helaas viel dat een beetje heel erg tegen (lees: enkele headliners hadden op het laatste moment afgezegd en het aanbod voor de Communicatiewetenschappertjes onder ons was bijzonder pover). Ach ja, lang leve de gratis drank en broodjes dan maar! In de avond stuurden mijn ouders en ik wat fotootjes door met een groot contrast: zij voor de eerste keer samen met mijn lief en diens broer lekker chinees eten in ons nieuwe huis, ik zielig en eenzaam met mijn rituals-kaars een dinner for one op kot. Oh ja, en dat ging opnieuw gepaard met een melige snapchatstory (het wordt precies tijd dat jullie me beginnen te volgen: je vindt me op vantiltjulie !).

ik vind de garage nog wel iets hebben, haha!

 Vrijdag

Na wat les en mijn kot nog eens -eindelijk- grondig gekuist te hebben, vertrok ik richting mijn nieuwe thuis. Dit was de dag dat we officieel verhuisd zijn naar het landelijke Kortessem! Ik heb me doorheen heel de verhuis neutraal opgesteld en heb amper ergens kunnen helpen, dus het was wel redelijk surreëel toen ik ineens in het bijna volledig ingerichte huis binnenkwam. Op de één of andere manier begon het toen pas echt tot me door te dringen: we zijn al verhuisd en ik ga nooit meer terug naar dat andere huis. Beetje emotioneel  dus toch wel, aangezien ik alleen maar positieve herinneringen had aan het huis waar we 8 jaar gewoond hebben: mijn lief leren kennen, de hond(en)… Vrijdag was dus een rollercoaster van ‘leuk dat we verhuisd zijn’ tot ‘shit, we zijn écht verhuisd’.

Zaterdag

Ik bleef bij mijn vriend slapen en bracht de dag voor het grootste deel bij de schoonfamilie door. Ik nam ook nog een kijkje in ons oude lege huis -wat ontzettend gek is- en ging daarna al eerder door naar het werk –omdat in het nieuwe huis nog geen wifi is en ik aan een taak moest werken voor school-. Beschrijving van de rest van de dag op zijn Rihanna’s: work work work work work work!


 Zondag

 Ik werkte de laatste dag van de week opnieuw aan een taak en leerde mijn weg kennen in het nieuwe huis. Ik boekte eindelijk de vliegtickets en het hotel in Berlijn voor wanneer mijn lief en ik naar Coldplay gaan. We besloten om er twee nachtjes te blijven slapen en zo ook een beetje aan sightseeing te kunnen doen. ’s Avonds gingen we met mijn ouders en het gezin van mijn lief –en wat aanhang- samen eten in een plaatselijke tapasbar, wat altijd ontzettend gezellig is met zo’n bende! Good food & good company. Die avond sliep ik trouwens voor de allereerste keer in mijn nieuwe kamer!

Hoe was jouw week?

Advertenties

22 gedachtes over “Ma vie en photographie #2

  1. Ja het ging ineens heel snel; martijn echt zo vorige week: oh ja, volgende week verhuizen we lol 😅😂 ja ge komt maar eens keuren met de girls dan (aka slapen in de tent en de hele nacht doorpoolen) hahaha!

   Like

   1. HAHAHA slapen in de tent heeft welgeteld 5 minuten geduurd :’D Veel meer herinner ik me precies niet meer van die avond!

    Liked by 1 persoon

 1. Leuk artikel! Zo spannend dat je verhuisd bent! Ik ben een aantal jaar geleden ook verhuisd en ik snap wat je bedoelt met dat gevoel tussen ‘yess, spannend’ en ‘oei, ik ga het andere huis wel missen’. Gelukkig voelde ik me er heeel snel thuis 🙂 Leuk dat je naar Coldplay gaat met je lief! (jaloerss)

  Liked by 1 persoon

  1. Bedankt! Ja het was wel even spannend ja, zeker toen het net begon door te dringen! Ik denk wel dat ik me ook heel snel thuis ga voelen dus dat is hopelijk geen probleem 😉 en ja he, beste kerstcadeau ooit!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s