Jullie aan het woord: help me mijn blog verbeteren!

header-blog-vdjOmdat jullie natuurlijk niet elke dag naar mijn geratel en onbezonnen hersenspinsels willen luisteren, dacht ik dat het eens tijd werd om jullie aan het woord te laten. Aangezien jij als lezer diegene bent die mijn blog het beste kent, heb ik nu JOUW eerlijke mening nodig!

Vie de Julie 2.0

De term zal waarschijnlijk wel trending zijn, ik heb hem al zo vaak gebruikt en tot nu toe is er nog maar bitter weinig veranderd! Ik heb me al suf zitten piekeren over welke nieuwe categorieën ik kan introduceren, want ik vind het vaak moeilijk in te schatten wat jullie leuk vinden om te lezen.

Daarom vroeg ik me af: ‘why not ask?’ Als er iemand wel weet welke richting mijn blog zou moeten uitgaan, wat moet veranderen en wat niet, wat er graag gelezen wordt en wat net niet, dan zijn jullie het wel!

Ik wil jouw mening peilen aan de hand van een korte vragenlijst (maximum 5 minuutjes van jouw kostbare tijd 😉 ). Die antwoorden kan ik dan hopelijk gebruiken om mijn blog (nog) veel beter te maken in jouw voordeel, natuurlijk. Dus als je je gal wil uitspuwen, lovende woorden wil neerschrijven, je een medemens wil helpen, een goede tip wil geven of dat je gewoon even een bezigheid wil hebben op de wc -I don’t judge!-, vul dan zeker even de enquête hieronder in!

Enquête

Klik op mij en help zo mijn blog te verbeteren!

Vele kusjes,

Julie

8 gedachtes over “Jullie aan het woord: help me mijn blog verbeteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s