De instagram tag

Schermafbeelding 2016-03-30 om 14.02.36.pngStiekem is Instagram mijn favoriete sociale media kanaal. Ik sta zelfs al scrollend op en ga er mee slapen, lichte verslaving dus. Ik hou ervan om langs al die foto’s te scrollen en om nieuwe feeds te ontdekken. Zelf probeer ik namelijk ook om een cleane feed te krijgen, al is dat helemaal niet zo makkelijk! De vragen voor deze tag vond ik trouwens bij Vera Camilla.

1. Wat is je allerlaatst geposte foto op Instagram?

Schermafbeelding 2016-03-30 om 11.51.04.pngDeze postte ik vandaag om aan te kondigen dat er nog wat blogposts op de agenda staan. Mijn blogje is echt mijn ‘work in progress’, en dat vind ik er net zo fijn aan: een eigen klein projectje waarin ik mijzelf kan tonen.

2. Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?      

Schermafbeelding 2016-03-30 om 11.53.06.pngMijn hond is als een gek voor water: de kleinste plas is als een groot speelparadijs. In Frankrijk hebben we een vakantiehuis met zwembad, waar ze ongeveer om het halfuur in plonst. Zeker als er kleine kinderen zijn die graag een balletje gooien én dan gierend van het lachen haar in het water zien springen. Ook altijd leuk om mensen nat te maken, natuurlijk!

3. Wat is de allerleukste foto op Instagram waar je zelf opstaat?

Schermafbeelding 2016-03-30 om 13.53.32.png   Situatie: op een citytrip in Barcelona met vriendinnen hadden we twee dagen zoveel gewandeld dat we nood hadden aan wat ontspanning. De volledige kust hadden we wel nog niet gedaan, dus dé ideale manier om dit te doen zonder al te veel inspanning, was het huren van een elektrische step/fiets. Lekker briesje in de haren, deze leuke foto en heel veel snapchatverhalen waren het resultaat!

4. Van welke Instagramfoto krijg je ter plekke heimwee?          

Schermafbeelding 2016-03-30 om 11.55.35.pngVorig jaar in Cannes, Frankrijk. Het uitzicht van deze palmbomen en een helderblauwe hemel is zo’n foto waarbij je wel heimwee moét krijgen… Bij tijden van nood aan zonnigere dagen is deze dus standaard mijn gsm-achtergrond.

5. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram gezet hebt?        

Schermafbeelding 2016-03-30 om 11.56.20.pngGeen echt gerechtje, maar een heuse old school picknick. Ik kreeg de mand inclusief dekentje van een vriendin van mama en het is echt één van de leukste cadeau’s die ik al gekregen heb. Op vakantie wordt deze dus ook regelmatig gebruikt voor een uitgebreide picknick langs het water! Op de foto zie je een pastasalade, veel fruit en nog wat andere charcuterie.

 6. Welke foto kreeg tot nu toe de meeste likes?

Schermafbeelding 2016-03-30 om 11.57.58.pngSelfies, altijd zo awkward. Deze is er ook zo eentje van, vind ik zelf! De belichting op kot is gelukkig wel dik oké, dus voor het uittesten van deze nieuwe lip pencil kon een typische selfie natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje.

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte van een huisdier?

Schermafbeelding 2016-03-30 om 11.59.30.png     Gewoon, omdat ze soms zo’n diva is op deze foto, haha! ‘Bitch, I’m fabulous’ schreeuwt deze foto! Hier staat ze op de rand van het zwembad, waarschijnlijk om een balletje op te vissen uit het zwembad.

8. Welke fotobewerkingsapp of Instagramfilter gebruik je het meest?  

Door de jaren heen heb ik heel wat geëxperimenteerd met filters en apps, tot mijn spijt toe. Momenteel gebruik ik eerst Facetune en daarna VSCO, waarbij ik kies voor de HB1 filter. Vroeger had ik totaal geen ‘thema’, maar nu probeer ik wel mijn foto’s zo wit en clean mogelijk te houden.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?  

Schermafbeelding 2016-03-30 om 13.59.52.png  Goh, geen idee. Ik ben wel guilty als het gaat over een hashtag-overload. Ik wissel regelmatig af, maar de hashtags #belgianblogger en #VSCOcam zijn wel redelijk standaard in mijn hashtagcollecties!

Follow me @vantiltjulie !

 

Advertenties

13 gedachtes over “De instagram tag

  1. Wat een leuke tag! Moet ik precies ook eens invullen want lijkt me leuk om te doen! 😄 Fijn om zo eens te zien welke foto’s jij zelf het leukst vindt of welke jij als eerste op Instagram postte! 😊 Ik vind het thema dat je in je foto’s terugvindt, heel erg geslaagd! 👌🏻😘

    Liked by 1 persoon

  2. Alles wat gij schrijft is zooo aangenaam om te lezen, maakt echt niet uit waar het over gaat. Ik vind uw schrijfstijl echt uniek en ge houdt me de hele tekst vast (das zeldzaam want heb nooit concentratie genoeg om een tekst te lezen). Echt super goed Julie, ge zijt een natuurtalent!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s