Outfit: Boyfriend coat

Brandy melville shoplogNa een examen heb ik altijd een enorme koopdrang op de één of andere manier. Laat een goed examen nu het pérfecte excuus zijn om enkele items in te slaan en om al die examenstress weg te shoppen met een dosis nieuwe kleding! Ik scoorde laatst een aantal leuke items in de Brandy Melville, waar ik een outfit mee samenstelde met twee van mijn favoriete trends: de boyfriend coat en een button skirt!

Processed with VSCOcam with hb1 preset   Processed with VSCOcam with hb1 preset

OUTFIT DETAILS

Boyfriend coat : Brandy Melville

Pull : Brandy Melville

Button skirt : Brandy Melville

Schoenen : Bronx

Ik zit in de ‘fase’ waar ik rokjes en kleedjes terug herontdekt heb, maar een rokje dragen in de winter is niet altijd een makkelijke opgave. Deze button shirt heeft een bordeaux kleurtje en is van dik ribbelig stof, wat me een beetje doet denken aan mijn kindertijd. Toen had ik ook nog zo’n kleedje in hetzelfde stofje! Om de rok een beetje winterproof te maken, combineerde ik het met een zwarte panty, een fijngestreepte pull en een oversized boyfriend coat. Dat woord oversized moet je niet lichtelijk opnemen trouwens, ik verzuip er een klein beetje in… Sorry not sorry! Maar toch, ideaal dus voor de winter en de koude die opeens tevoorschijn kwam en mijn neus er bijna af laat vriezen.

Zoals je kan zien ben ik een beetje aan het experimenteren met het nemen en bewerken van foto’s (thanks to Sofie, die al eerder verscheen hier), dus dat vraagt nog wat oefenwerk. Ik ben de laatste tijd nogal fan van Brandy Melville zoals je waarschijnlijk wel kon afleiden, haha! Wat vind jij van deze outfit? 

40 gedachtes over “Outfit: Boyfriend coat

      1. ik ben voor een meer getailleerde jas, ik zou me er wat verloren in voelen 🙂
        (toen ik ging winkelen zag ik iemand een soortgelijke jas passen en ik dacht ‘wow kei leuk, ga ik ook proberen’. maar toen ik hem zelf aanhad, vond ik het bij mezelf maar niks :-))

        Geliked door 1 persoon

  1. Aaaah ik hou van je boyfriend coat! De outfit staat je sowieso geweldig en wat heb je de foto’s leuk bewerkt! Ik struggle ook echt met rokjes in de winter maar meestal draag ik er dan ook overknee kousen bij, dat scheelt zoveeel 🙂 Leuk artikel Julie!

    Geliked door 1 persoon

  2. Heel erg mooie outfit! Het staat je beeldig! Ik ben echt al super lang op zoek naar zo’n boyfriend coat, maar nergens vond ik er een die me past. Ik ben dan ook meer als verliefd op die van jou! Waauw! X

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie