Mijn Kerstweek

In de week van Kerst testte ik met mijn kerstmakeup uit, ging ik op zoek naar last minute cadeautjes, hield ik een baby vast, at ik mijn buik rond en probeerde ik af en toe ook wat te studeren. Benieuwd hoe mijn Kerstweek eruit zag en wat mijn favoriete cadeautje was?

  De week voor Kerst hield ik al een make-up trial, waarbij mijn (toekomstige) schoonzus ook even langs kwam. Dat resulteerde in een tafel vol oogschaduwpalettes, lippenstiften en borstels en twee full-on glam gezichten! We sloten de avond af in de zetel met zelfgemaakte warme chocomelk…

Woensdag ging ik stiekem al eens kijken naar de namen op de pakjes, zocht ik zelf nog een aantal last minute cadeautjes en ging ik op babybezoek bij de familie van mijn lief. Het was erg gezellig en de baby eindigde tegen het einde van de avond ook eventjes op mijn schoot. Dat is altijd gevaarlijk he, als ik zo’n baby zie denk ik altijd ‘oh, ik wil ik wil!’ terwijl ik toch nog eventjes moet wachten.


Op kerstavond  krulde ik mijn haar en probeerde ik deze makeuptutorial uit. Ik weet niet wat het is met tutorials, maar op de één of andere manier zien ze er -wanneer ik ze uitprobeer- toch altijd veel minder professioneel uit… Toch vond mijn make-up of the day wel redelijk geslaagd! Ik deed mijn Little Black Dress aan en ging uit(vr)eten met mijn familie, waarna we in de late avond nog even doorgingen naar de familie van mijn lief! Op voorhand trok ik wat Polaroidselfies met mijn lief die echt al-le-maal mislukten! Ogen dicht, de verkeerde hoek, met flits: we kregen het op de één of andere manier allemaal voor elkaar!

  De day after was het tijd voor een brunch op zijn Kersts (lees: in de zetel met badjas voor een overvloedige tafel) en pakten we op ons gemak de cadeautjes uit. Daarover ga ik niet teveel in detail uitwijken, want zoals ik al zei draait Kerst niet om de cadeautjes. Toch wou ik er twee met jullie delen, namelijk: 1) ik heb een eigen domeinnaam-en layout gekregen en 2) ik kreeg concerttickets voor Coldplay! Echt stuk voor stuk geweldige cadeaus! Veel kusjes daarvoor.

Nu is het helaas weer tijd om achter de boeken te kruipen, maar binnen een korte week kunnen we weer aan tafel schuiven met familie of vrienden om het nieuwe jaar in te zetten! Hoe verliep jouw Kerst(week)?

Advertenties

12 gedachtes over “Mijn Kerstweek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s