Vie de Julie #4

Welkom bij de (laatste!) #viedejulie post. Nu de vakantie ten einde loopt besloten we om erop uit te gaan en nieuw terrein te verkennen. In het begin van de week vertrok iedereen, zodat enkel mijn ouders en lief overbleven. Perfect voor een citytripje naar de zee!

Maandag

Op maandag vertrok de familie van mijn lief, dus was het akelig leeg in huis. Het was dus een beetje wennen aan de rust, samen met een lekker ontbijtje van granen en meloen en een goed e-book.

Dinsdag

  De volgende dag boekten we ons hotel om de volgende dag richting zee te vertrekken. ’s Avonds gingen we in de buurt iets eten en as you know moest ik een foto trekken van de gezellige lampjes.

Woensdag


Woensdag bezochten we ‘het Venetië van Frankrijk’, beter bekend als Port Grimaud. Dit was echt een idyllisch mooi stadje. Hier wandelden wat rond en aten we iets kleins, om daarna door te gaan naar Saint-Tropez. Persoonlijk vond ik die laatste niet zo’n mooie stad ondanks de hele ‘air’ die rond de naam hangt. Na veel stappen en pijnlijke voeten zochten we uiteindelijk ’s avonds ons hotelletje op.

Donderdag

    De volgende dag hadden we een drukke dag voor de boeg. Eerst bezochten we Monaco, waar we iets gingen eten in -hoe kan het ook anders- een sushibar. Daarna deden we een bustour doorheen Monte-Carlo, waar we dit prachtige uitzicht te zien kregen. In de avond reden we dan door naar Cannes met al zijn palmbomen en fancy auto’s. Cannes is echt wel eens de moeite om te zien. Naast alle luxe winkels en casino’s vind je hier ook leuke pleintjes en lekkere restaurantjes, waar we ’s avonds iets aten.

Vrijdag

Na twee intensieve dagen calorieën wegstappen-en zweten besloten we om het de laatste dag rustig aan te doen. We bezochten een klein strandje, waar we verkoeling vonden in de azuurblauwe zee. Een mooie afsluiter van ons weekendje weg, als je het mij vraagt!

Zaterdag

DSC_0556Na ons citytripje besloot ik om een dagje te steken in mijn blog. Ik experimenteerde met het maken van productfoto’s die ik laatst scoorde in de Sephora, waar je binnenkort een  artikel over kan verwachten. Verder schreef ik nog een aantal artikelen en maakte ik een lijstje met blogpost-ideetjes.

Zondag

De laatste dag van de week was het ontzettend heet. Ik bracht de dag door in mijn nieuwe kimono en met Malou die af en toen langskwam met een balletje om weg te gooien. Zalig!

Dit was waarschijnlijk de laatste #viedejulie photo diary voor nu. Sinds deze week ben ik terug in België en dat betekent werken en studeren, waar ik jou echt niet mee wil vervelen!

Advertenties

15 gedachtes over “Vie de Julie #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s