Liebster Award!

liebster

De Liebster Award! Wat is het? Een award om kleinere bloggers met minder dan 200 volgers te ontdekken! Wat een leuke uitvinding!  Ik werd hiervoor genomineerd door Beaulive. Heel erg bedankt hiervoor Beau !

Regels: 

  • Bedank de persoon die je heeft genomineerd.
  • Beantwoordt de 11 vragen die deze persoon voor je heeft bedacht.
  • Geef 11 feitjes over jezelf.
  • Nomineer zelf een aantal bloggers die minder dan 200 followers hebben.
  • Je laat dan deze bloggers weten dat je ze hebt genomineerd, door bijv. een reactie.
  • Bedenk 11 vragen voor de door jou genomineerde bloggers.

Vragen van Beau:

1. Wat wat je grootste reden om te beginnen met je blog?

YOLO! Nee, grapje. Het leek me wel leuk om te doen en ik vind het ook gewoon fijn om andere blogs te lezen, dus waarom niet?

2. Ben je gelukkig?

Zeker en vast! Ik heb een leuk vriendje, een gezellige familie en ik ben blij met mijn studiekeuze. Ik zou natuurlijk nog gelukkiger zijn moest het vakantie zijn, maar hé : je kan natuurlijk niet alles hebben ;). 

3. Als je weer 7 jaar was en nu naar jezelf zou kijken, zou je dan trots op jezelf zijn?

Zeven jaar geleden… Dan zou ik dertien zijn? De periode waar je alles uitprobeert op vlak van mode, en ik nu moet toegeven dat dat niet zo cool was dan dat ik toen dacht. Dus ik denk wel dat ik trots mag zijn op mezelf op de jonge vrouw die ik geworden ben, die op haar eigen benen kan staan en een eigen mening & stijl heeft. 

4. Wat is je grootste hobby?

 Vroeger reed ik paard en speelde ik gitaar, maar door het unief is dat wat verwaterd. Nu blog ik wel graag, en ik vind het ook leuk om met vriendinnen af te spreken. 

5. Hoe zou je jezelf beschrijven in 4 woorden?

Eerlijk, rustig, positief ingesteld en levensgenieter.

6. Als je zou weten dat de wereld morgen zou uitsterven, wat zou je dan nog gaan doen?

Alles om me heen proberen te vergeten en samen met vrienden en familie mijn laatste dag doorbrengen door oude herinneringen op te halen en foto’s te bekijken van vroeger.

7. Wat is je grootste doel in je leven?

Ik zou later graag goed zijn in wat ik doe en een job vinden die volledig bij mij past, waarvoor ik elke dag met een glimlach uit bed stap.

8. Heb je een verslaving? 

Ik ben wel verslaafd aan social media. Ik moet altijd up-to-date blijven over alles.  

9. Van welke celebrity ben je fan?

Qua muziek Ed Sheeran, en de laatste tijd ook wel van Years & Years. Op gebied van films Adam Sandler en Jennifer Aniston, omdat ik al hun films gewoon grappig vind.

10. Heb je huisdieren?

Ja, ik heb een hond, Malou, en een kat, Simba. Meer over hun lees je hier

11. Waar schrijf je vooral over op je blog?

Ik wil me vooral concentreren op DIY’s, studentenhacks, mode, beauty en media omdat dit de dingen zijn die ik zelf gewoon erg leuk vind om te lezen bij andere bloggers!

11 feitjes over mij

1. Ik zou nadat ik afgestudeerd ben eerst een jaar naar Latijns-Amerika willen gaan om vrijwilligerswerk te doen bij straatkinderen.

2. Ik word bijna 20. Help!

3. Ik begin vaak ergens aan maar maak het niet af. Ik kocht bijvoorbeeld een agenda in de Hema waar ik nog nooit iets in heb geschreven en mijn wreck this journal van vorig jaar ligt ergens in mijn kamer weg te kwijnen.

4. Ik wil deze zomer een to do vakantielijst maken zodat er van vervelen geen sprake komt! (Inspiratie voor een blogpost maybe ?)

5. Ik ben al vier jaar samen met mijn lief. Mensen kijken er ook altijd van op als ik vertel dat we samen een kot delen, maar we zijn al sinds het begin van onze relatie dag in dag uit bij elkaar.

6. Ik ben fan van gezond eten, maar ben meestal te lui om te koken. Het eeuwige dilemma…

7. Ik zou later vroeg willen beginnen met kinderen. Ik hou van kinderen en moet altijd onwijs glimlachen als ik een schattig kindje zie wandelen op straat!

8. My guilty pleasure is mijn pinterest-bord ‘wedding’. Ik weet al perfect wat ik wil voor mijn grote dag, van kleurenpalet tot eerste dansnummer!

9. Dinsdag is kaartavond bij ons op kot. Dan spreek ik af met vriendinnen van het middelbaar en eten we eerst uitgebreid op kot, en kaarten we daarna tot middernacht.

10. Ik ben slecht in het weggooien van dingen, van postkaartjes tot kledij!

11. Mijn favoriete serie is Pretty little liars. Ik zou graag willen beginnen aan Game of thrones, maar omdat ik meer een twee seizoenen per dag-persoon ben lijkt dit me niet zo’n goed idee met de examens die voor de deur staan!

Ik nomineer Blutvoorbeauty, DeeziereeSignaturesara en Girlbehindthecloset omdat het allemaal bloggers zijn met een blog die je zeker eens moet bekijken ! Give them some luvvvv! 

Vragen van mij:

1. Waar vind je je inspiratie voor blogartikels?

2. Waar zou je willen wonen, moest iedereen die je graag ziet mee verhuizen?

3. Wat is jouw favoriete serie van het moment?

4. Wat is jouw allergrootste guilty pleasure? 

5. Wat is jouw beste koopje ooit?

6. Ben je een moeders – of vaderskindje?

7. Wat staat er op nummer 1 op jouw bucketlist?

8. Heb je al vakantieplannen voor deze zomer?

9. Waar ben je trots op?

10. Hoe zou je jezelf beschrijven in 4 woorden?

11. Wat is jouw favoriete zomerparfum?

Dat was het dan.  Ik wens de genomineerden evenveel plezier als ik had met het invullen van deze tag !

9 gedachtes over “Liebster Award!

  1. Zo leuk dat je mij nomineert voor de Liebster Award! Ik ga met veel plezier en zin de vragen invullen om er later een leuk blogbericht van te maken 😀 Het was heel leuk om jouw antwoorden en 11 feitjes te lezen over jezelf! Nogmaals een dikke merci om mij te nomineren! Kus’ke! X

    Like

  2. Moest nog antwoorden sorry maar thaaaaanks giiiirl! Zal het laten weten als ze is ingevuld! En years & years is heavennnnnn, waren laatst blijkbaar in AB, volgende keer dus samen 😀

    Like

Plaats een reactie